Fellowship Ceremony

Adite is bijzonder trots op haar voorzitter van de Raad van Bestuur, Patrick Van Kerckhove, de nieuwe Fellow van de Vrije Universiteit Brussel.

Op de Fellowship Ceremony donderdag 22 juni heeft de Vrije Universiteit Brussel de namen van 29 nieuwe Fellows bekendgemaakt. Het gaat om topmensen uit het bedrijfsleven, overheid of maatschappelijke organisaties. Daaronder zitten bijvoorbeeld astronaut Frank De Winne, serieel sociaal ondernemer Sihame El Kaouakibi, minister Sven Gatz, Europarlementariër Lieve Wierinck, … en onze voorzitter Patrick Van Kerckhove!

Fellows zijn sterke figuren die in de wereld buiten de universiteit hun sporen hebben verdiend. Deze rolmodellen zijn actief in de industrie en het bedrijfsleven, in de wereld van politiek en beleid, bij toonaangevende organisaties en instellingen. Ze engageren zich om hun ervaring en kennis drie jaar lang te delen met de VUB en haar faculteiten. De leuze “Academia meets Society” is het uitgangspunt van de Fellows bij de VUB. De Fellows vormen een brug tussen de academie en de samenleving. Deze achterliggende gedachte wordt nog eens extra benadrukt doordat de plechtigheid niet in een aula op de campus plaatsvindt, maar in het stadhuis van Brussel.

Meer info? https://issuu.com/vubr…/…/brochure_fellowship_event_2017_def