Verkiezing nieuwe raad van bestuur

Onze Scholengroep verkiest -samen met alle andere Scholengroepen- van het GO! een nieuwe raad van bestuur. We zijn hierbij op zoek naar mensen die zich vanuit hun eigen expertise willen inzetten om ons pedagogisch project (PPGO!) waar te maken op al onze scholen.

Heb jij kennis over algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, materiaal en financiën en wil je deze expertise inzetten? Wil je je mee inzetten om gelijke onderwijskansen voor alle leerlingen waar te maken? Draag je waarden als respect, openheid,… hoog in het vaandel?

Aarzel dan niet langer en stel je kandidaat om toe te treden tot onze raad van bestuur. Je vindt de oproep tot kandidaatstelling hier. Iedereen komt in aanmerking! We zoeken kandidaten met verschillende achtergronden die complementair zijn, met elkaar kunnen samenwerken en bijdragen tot een verdere professionalisering van ons onderwijs.

Wat is de timing?
De nieuwe raad van bestuur schiet op 1 april 2018 uit de startblokken en staat de komende vier jaar aan het roer van de scholengroepen. Om je kandidaat te stellen vul je het kandideringsformulier in hier en bezorg het ten laatste op 23 oktober 2017 samen met je motivatie aan de voorzitter van het kiesbureau van jouw scholengroep.

Wie kandidaat is voor coöptatie neemt voor 10 februari 2018 contact op met het college van directeurs. Het college kan zelf kandidaten voordragen.

Meer weten?
Mail naar info@adite.be of surf naar www.g-o.be/verkiezingraadvanbestuur.