Hoe werken wij?

Onze leerlingen zijn de kern van ons DNA. Dat zal je niet verwonderen. Maar zonder blije leerkrachten geen blije leerlingen. Het is dus evident dat ook jij als leerkracht deel uitmaakt van ons DNA. Want onze leerlingen verdienen de beste leerkrachten, met een hart voor kinderen en veel goesting om leerlingen in groei te zetten

We weten uit wetenschappelijk onderzoek hoe leerlingen het best gemotiveerd worden om aan het leren te gaan. En we ervaren dat elke dag in de klas. Maar we leerden daar ook uit hoe we jou kunnen motiveren om elke dag met vuur en passie je job te kunnen doen.

We streven ernaar dat iedereen in onze organisatie zich betrokken voelt bij het werk en omringd wordt door een warme en collegiale sfeer. We zorgen ervoor dat je je competent voelt in wat je doet en je steeds verder professioneel kunt ontwikkelen. Je krijgt heel wat autonomie om je vak in te vullen en om zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bij ons sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in een warme groep, die niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor jou en je meest naaste collega’s een tweede thuis zal worden. We helpen je dankzij aanvangsbegeleiding snel je weg te vinden op school en je plaatsje binnen het grotere geheel. Daarnaast hebben we in onze scholen ook heel wat opgeleide talentenbouwers, die niet alleen zorgen voor de talenten van onze leerlingen maar ook van alle collega’s. Zij kunnen je op weg helpen met je eigen talenten en geven je tips om er ook met je leerlingen mee aan de slag te gaan.


KOM BIJ ONS WERKEN