Vacature in de kijker

Scholengroep Adite is op zoek naar een subsidie- en dossierexpert

Krijg jij vleugels van complexe dossiers? Denk jij in oplossingen? Gaat je hart sneller kloppen van subsidiedossiers? Hou je van strakke deadlines? En werk je graag mee aan de scholen van morgen? Dan hebben wij een vacature voor jou, ter versterking van ons team infrastructuur, subsidie- en dossierexpert.

Als lid van het team infrastructuur van Scholengroep Adite zorg je mee voor een vlotte en correcte afhandeling van onze bouw- en verbouwdossiers van al onze basis – en secundaire scholen in de regio Aarschot, Diest en Tessenderlo. Daarnaast sta je al onze scholen en collega’s administratief, financieel en juridisch bij in de aankoop van leveringen en diensten. 

Je gaat actief op zoek naar allerhande subsidiemogelijkheden. Variatie troef in dat domein. Denk hierbij niet alleen aan groene speelplaatsen en energiezuinige verbouwingen, maar ook aan nascholingen rond didactiek of innovaties rond schoolorganisatie. Hoe meer succesvolle subsidiedossiers, hoe meer comfort voor onze leerkrachten en leerlingen. Het spreekt voor zich dat je niet alleen op zoek gaat naar de centen, maar ook alle dossiers voorbereidt en de aanvragen van A tot Z afrondt. 

Je hebt een grondige kennis van de regelgeving rond overheidsopdrachten en je bent bereid om de wetgeving ter zake op de voet te blijven volgen. Je weet hoe je complexe procedures vlekkeloos kunt volgen en opvolgen. Je weet hoe je een bestek opmaakt en je leest met gemak offertes en prijsberekeningen. Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma. 

We werken volgens de schooluren, wat betekent dat je vrij bent op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties. 

Begint het te kriebelen om kennis te maken? Wens je meer info? Onze algemeen directeur, Gert Van Passel  luistert graag naar jouw verhaal en beantwoordt al je vragen. Je kan bellen op 013 35 14 01. 

Heb je geen vragen? Dan kan je je CV meteen mailen naar gert.van.passel@adite.be.


KOM BIJ ONS WERKEN